​Undervisning

​Vi spænder over flere slags ridning, bl.a. terræn, dressur og spring, da det jo indgår i military. ​ ​Ridning i plantagen er også en stor del af vores hverdag.​​​​​

I Klithuse Militaryklub tilbyder vi rideundervisning for børn såvel nybegyndere som øvede. Vi har ikke nogen egentlig aldersgrænse, men kigger på børnenes motorik og lyst til at være sammen med hestene. Vi har ingen ponyer og vi har ingen trækkerhold. Vi forventer ikke, at forældre hjælper i stalden eller med selve ridningen. I Klithuse Militaryklub er det primært vores pensionerede konkurrenceheste, der lærer børnene at ride. Når vejr og årstiden tillader det rider vi ude, og der er særdeles gode muligheder for at ride i det omkringliggende terræn - også for begynderne.
Undervisningen varetages primært af Rikke Mortensen. For yderligere info er i velkommen til at ringe på 22769577.

​Mette Klimt Jensen

​Onsdag aften er der undervisning for voksne, hvor der bliver udervist i dressur, spring og terræn, og samværet har en høj prioritet.

I Klithuse Militaryklub tilbyder vi rideundervisning for voksne, for såvel nybegyndere som øvede. Der rides ude når forholdene tillader det. Der rides primært i plantagen og af og til på stranden. Indendørs rides der bl.a. kvardille og let dressur.

​Ridetimen afsluttes gerne med socialt samvær hvor der indgår kaffe og kage. 

Undervisningen varetages af ​Finn ​Larsen. For yderligere info er i velkommen til at ringe på ​53356151.


>